Пожежа на військовому полігоні на Чернігівщині локалізована

Пожежа на військовому полігоні на Чернігівщині локалізована

Наразі на місці працює 94 людини та 23 одиниці техніки

Пожежу на військовому полігоні на Чернігівщині продовжують ліквідувати, наразі вона локалізована. Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

«О 8 ранку за допомогою гелікоптера була проведена повітряна розвідка, під час якої було встановлено, що поширення вогню вже не відбувається. Оголошено про локалізацію пожежі на площі 15 га окремими осередками», - розповіли у пресслужбі.

Наразі авіація не залучена.

На місці працює 94 людини та 23 одиниці техніки

Як повідомлялось, пожежа сталася у лісі на військовому полігоні на Чернігівщині. Повідомлення про пожежу настилу та молодих самосійних насаджень у лісовому масиві на військовому полігоні військової частини А-0665, що в Козелецькому районі, рятувальники отримали 12 вересня о 15:05. Попередньо, площа загоряння становила близько 10 га. До гасіння напередодні залучили і авіацію ДСНС - літак Ан-32П та вертоліт Мі-8. Станом на 18:30 авіація здійснила чотири скиди води.

Зазначимо, що 48-й військовий арсенал поблизу м. Калинівка на Вінниччині повністю відновив роботу після ліквідації займання сухої трави на технічній території. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: