Прикордонники виявили 25 порушників правил карантину у пунктах пропуску

Прикордонники виявили 25 порушників правил карантину у пунктах пропуску
Фото: dpsu.gov.ua

Продовжуються заходи щодо недопущення розповсюдження коронавірусу територією України

Минулої доби в пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Державної прикордонної служби виявили 25 порушників правил карантину. Причому 17 із них не дотримались правил 14-денної самоізоляції навіть однієї доби та вирішили знову майнути за кордон. Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України.

Шестеро порушників карантину охоронці кордону виявили в пунктах пропуску «Мілове», «Гоптівка» та «Нові Яриловичі», що на кордоні з Росією та Білоруссю. Ще 19 таких «подорожувальників» затримали у пункті пропуску «Краківець», що на кордоні з Польщею.

Зазначимо, такі курсування наших співвітчизників, перш за все,  наражають на небезпеку громадян. І у разі виявлення таких фактів, прикордонники інформують співробітників Нацполіції, які притягують порушників до адміністративної відповідальності за порушення правил карантину.

Загалом з початку заходів у пунктах пропуску прикордонниками виявлено 56 порушників карантину, про що повідомлено співробітників поліції.

Нагадаємо, що у зв'язку із загрозою поширення коронавірусу Кабмін продовжив карантин в Україні до 24 квітня 2020 року. Також уряд ввів режим надзвичайної ситуації у всій країні.


Як повідомлялось, станом на 9:00 10 квітня в Україні 2203 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 69 летальних, 61 пацієнт одужав. За добу зафіксовано 311 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: