Буковинців попередили про жорсткі обмеження: не будуть працювати жодні магазини

Буковинців попередили про жорсткі обмеження: не будуть працювати жодні магазини
Особливий режим триватиме від суботи 11 квітня від 13:00 і до понеділка 13 квітня 6:00

АЗС будуть обслуговувати тільки медиків, ДСНС і поліцію

У Чернівецькій області цими вихідними, 11 та 12 квітня, знову будуть запроваджені додаткові обмежувальні заходи, спрямовані на стримування поширення нового типу коронавірусу COVID-19. На відміну від попередніх, цього разу не будуть працювати жодні магазини, зокрема, і продуктові. Діятимуть лише АЗС для критично важливих служб.

Про це заявив очільник Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

Особливий режим триватиме від суботи 11 квітня від 13:00 і до понеділка 13 квітня 6:00.

«Відбулося засідання обласної комісії ТЕБ та НС, на якому ухвалили рішення, що від суботи, 11 квітня, з 13:00 до понеділка, 13 квітня, 6:00 знову запроваджується особливий режим. На відміну від попередніх вихідних, у наступну суботу від 13:00 не будуть працювати жодні магазини, і продуктові також. Автозаправні станції будуть працювати виключно для медичних служб, служби порятунку та національної поліції», - сказав Сергій Осачук.

За його словами, таким чином влада намагається зробити так, щоб у громадян не виникало «жодної спокуси кудись виїхати».

«Треба знайти можливість бути вдома, щоб зберегти здоров'я і життя. Таким чином, лавиноподібне насування епідемії коронавірусу сподіваємося стримати», - пояснив посадовець. 

Раніше повідомлялося, що у Чернівецькій області за добу зафіксували 76 нових випадків захворювання коронавірусом Covid-19. Це рекордна кількість нових заражень для одного регіону в Україні за добу. Померли троє людей.

Нагадаємо, що на Київщині буде введений режим максимального обмеження пересування.

До слова, на в'їздах до міста Мелітополя, де зафіксовано найбільшу в регіоні кількість випадків зараження Covid-19, встановили контрольно-пропускні пункти. У зв'язку з цим виїхати і в'їхати в місто можна лише за спецдозволом і через КПП. 

Також повідомлялося, що прикордонники виявили п’ятьох порушників самоізоляції, які намагалися втекти з України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: