Пролунали вибухи у Хмельницькому та на Львівщині (оновлено)

Пролунали вибухи у Хмельницькому та на Львівщині (оновлено)
фото з відкритих джерел

В області не оголошено повітряну тривогу

У суботу 13 травня, зранку на Хмельниччині під час повітряної тривоги пролунали вибухи, на Львівщині працювала протиповітряна оборона.

На Львівщині близько 04:25 пролунали два вибухи, які схожі на роботу протиповітряної оборони.

В той час майже в усій Україні було оголошено повітряну тривогу. Проте на заході України не повідомляли про небезпеку, зокрема у Львівській, Івано-Франківській, Волинській та Закарпатській областях.

Повітряна тривога на Львівщині була оголошена лише згодом, близько 05:05. Після цього пролунало ще декілька вибухів в різних частинах області. Нові звуки вибухів пролунали близько 05:20.

Серія вибухів пролунала на Хмельниччині, інформує «Суспільне» з посиланням на власних кореспондентів. Згодом про повторні вибухи повідомила ОВА. Інформацію про вибухи підтвердив й міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

Раніше повідомлялося, що уночі 13 травня Росія запустила дрони по північних регіонах, зокрема по Києву та Київській області

Роботу ППО фіксують моніторингові групи. У північних і центральних областях зберігається загроза атаки, також тривоги лунають на Заході.

Станом на 3:35 повітряна тривога в Києві та області, а ще в низці регіонів триває. Якщо у вашій області оголошено тривогу – пройдіть в укриття і перебувайте там допоки повторна сирена не сповістить про відбій.

Читайте також: Масові розстріли у Сербії: десятки тисяч людей вийшли на мітинги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: