Протестувальники під Радою закидали яйцями нардепа Гончаренка

Протестувальники під Радою закидали яйцями нардепа Гончаренка
Нардепу Олексію Гончаренку дісталось від мітингувальників

Учасники акції протесту закидали яйцями народного депутата

Народного депутата Олексія Гончаренко закидали яйцями під час акції протесту біля парламенту. Відеозапис інциденту опублікований в Youtube на сторінці EuroMaydan.

Інцидент стався під час проходженням Гончаренком імпровізованій рамки безпеки, спорудженої учасниками акції протесту.

Як відомо, сьогодні опозиційні сили вивели під стіни Верховної Ради сотні людей. Драйвером цього процесу є Михайло Саакашвілі та його «Рух нових сил». Але участь в акції беруть також «Самопоміч», «Громадянська позиція», «Свобода», «Національний корпус», «Громадський контроль», «Демальянс», Автомайдан, громадські організації «Чесно», «Реанімаційний пакет реформ» та інші.

Організатори та учасники заходу вимагають від парламенту скасувати депутатську недоторканність, змінити виборче законодавство, зробивши партійні списки відкритими, а також створити антикорупційний суд.

Зазначимо, що сьогодні також біля Верховної Ради сталася сутичка між народним депутатом Володимиром Парасюком та начальником Управління державної охорони України Валерієм Гелетеєм.

Начальник ГУ НП у Києві Андрій Крищенко розповів, що цей факт зареєстрований в Журналі єдиного обліку, і матеріали щодо нього будуть надані в прокуратуру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: