Екс-директор ЦРУ вважає, що Трамп може бути заляканий Путіним

Екс-директор ЦРУ вважає, що Трамп може бути заляканий Путіним
Дональд Трамп

Екс-очільники американської розвідки не виключають, що Путін маніпулює Трампом

Екс-директор ЦРУ Джон Бреннан і колишній директор Нацрозвідки США Джеймс Клеппер заявили, що американський президент Дональд Трамп неправильно поводиться через звинувачення у зв’язках з РФ.

Про це пише Reuters із посиланням на ефір CNN.

«Я думаю, що Трамп з якоїсь причини або заляканий Путіним, побоюючись, що він може зробити, або що може вийти в результаті цих розслідувань ... Або це наївність, невігластво або страх, в сенсі те, що Трамп робить по відношенню до росіян», - заявив Бреннан.

«Я дійсно думаю, що і китайці, і росіяни думають, що можуть грати ним, - сказав Клеппер і додав, що іноземні лідери, які викочують червону доріжку для Трампа, можуть ним маніпулювати.

Так колишні розвідники прокоментували заяву Трампа про те, що Путін переконував його в невтручанні РФ в американські вибори.

Але міністр фінансів США Стів Мнучін сказав, що критика того, як Трамп будує відносини з Росією і Китаєм «безглузда».

«Президентом Трампом ніхто не грає», - переконаний Мнучін. 

Раніше Центральне розвідувальне управління США заявило, що в оцінці втручання Росії у президентські вибори у США 2016 року нічого не змінилося.

Як сказав журналістам американський керівник на борту президентського літака, яким він летів із міста Дананґа, де був саміт, до в’єтнамської столиці Ханоя, Путін у перебігу короткої зустрічі з Трампом під час саміту повторив, що заперечує заяви про таке втручання.

Лідери Росії і США поспілкувалися раніше 11 листопада за шляху на спільну фотосесію лідерів АТЕС. За підсумками короткої бесіди стало відомо, що Путін і Трамп схвалили спільну заяву Росії і США щодо Сирії, в якому йдеться про намір боротися з тероризмом до «остаточного розгрому».

Як відомо, можливість офіційної зустрічі між президентом США Дональдом Трампом і президентом РФ Володимиром Путіним на саміті Азіатсько-Тихоокеанського регіону у В'єтнамі на цьому тижні, зведена до нуля. Про це повідомила прес-секретар американського лідера Сара Сандерс.

Президенти США та Росії Дональд Трамп і Володимир Путін досягли ряду домовленостей щодо Сирії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: