Путін розказав, чому спіймав облизня від Трампа у В'єтнамі

Путін розказав, чому спіймав облизня від Трампа у В'єтнамі

«Нічого страшного» в тому, що зустріч не відбулася, немає, каже Путін

Офіційна зустріч Володимира Путіна з президентом США Дональдом Трампом не відбулася через «певні формальності протоколу», з якими командам обох президентів не вдалося впоратися. Про це Путін заявив на прес-конференції за підсумками саміту АТЕС у В'єтнамі.

«Це було пов'язано з графіком роботи пана Трампа, і з моїм графіком, і з таким формальностям протоколу, з якими нашим командам впоратися, на жаль, не вдалося. Ну, будуть покарані за це», - заявив Путін.

При цьому він додав, що «нічого страшного» в тому, що зустріч не відбулася, немає. «Ми поговорили в ході сьогоднішнього засідання, поспілкувалися, загалом і в цілому все, що хотіли, ми обговорили», - підкреслив президент.

«На жаль, мало часу, поки не вдається більш докладно поговорити по всьому комплексу наших відносин, а там є про що поговорити - і в сфері безпеки, і в сфері економічної взаємодії, яка у нас практично на нулі сьогодні», - додав Путін.

Лідери Росії і США поспілкувалися раніше 11 листопада за шляху на спільну фотосесію лідерів АТЕС. За підсумками короткої бесіди стало відомо, що Путін і Трамп схвалили спільну заяву Росії і США щодо Сирії, в якому йдеться про намір боротися з тероризмом до «остаточного розгрому».

Як відомо, можливість офіційної зустрічі між президентом США Дональдом Трампом і президентом РФ Володимиром Путіним на саміті Азіатсько-Тихоокеанського регіону у В'єтнамі на цьому тижні, зведена до нуля. Про це повідомила прес-секретар американського лідера Сара Сандерс.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: