Путін уже сам собі набрид на екранах російського ТБ

Путін уже сам собі набрид на екранах російського ТБ

«Треба вже зняти мене з екранів, просто вже сам собі набрид»

Президент РФ Володимир Путін заявив, що владна партія «Єдина Росія» перемогла на виборах до Держдуми, а його «вже час зняти з екранів». Про це він заявив 18 вересня у штабі «Єдиної Росії», куди прибув разом з главою уряду РФ Дмитром Медведєвим після завершення голосування та закриття виборчих дільниць.
«Я передивився запис, де звертався до людей із закликом прийти та проголосувати (18 вересня. – Ред.)... Новини раз подивився, два ... Потім думаю: «Треба вже зняти мене з екранів, просто вже сам собі набрид», - зазначив президент РФ.
«Якщо без жартів... люди проявили громадянську позицію, вона і в явці, - не найбільша з того, що ми бачили у попередній виборчій кампанії, але висока... Для ЄР важливий результат, а результати хороші», - зазначив Путін.
«І ми знаємо, що людям живеться непросто, і невирішених питань багато.... Попри це партія... перемогла, люди все одно голосують за «Єдину Росію», - додав він.
Як відомо, 18 вересня у Росії відбулися вибори депутатів Держдуми сьомого скликання. Вперше Росія провела «вибори» в анексованому Криму.
За даними екзит-полів, до Держдуми пройдуть «Єдина Росія», КПРФ , ЛДПР та «Справедлива Росія».
Україна ухвалила рішення про заборону відкриття повноцінних виборчих дільниць у російських дипломатичних установах на українській території через включення Криму до багатомандатного федерального виборчого округу на парламентських виборах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: