Рада проведе сьогодні два позачергових засідання

Рада проведе сьогодні два позачергових засідання

Погоджувальна рада 39 березня 2029 року

Фото: Ірина Геращенко/Facebook

На Погоджувальній раді нардепи домовилися щодо двох позачергових засідань парламенту

У понеділок, 30 березня, відбудеться ще одне позачергове засідання Верховної Ради для ухвалення законопроєкту №3254 «Про внесення зміни до закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік».

Згоди щодо проведення додаткового засідання дійшли представники парламентських фракцій і груп на засіданні Погоджувальної ради в понеділок.

«Стовідсоткова підтримка щодо проведення позачергового засідання о 14:30 або, може, раніше, як ми закінчимо попереднє позачергове засідання. Ми розглянемо питання № 3254», - зазначив голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Законопроєкт №3254 передбачає внесення зміни до закону «Про Державний бюджет України на 2020 рік» щодо безперервного забезпечення харчування військовослужбовців.

Раніше повідомлялося, що сьогодні о 14 годині має розпочатися позачергове засідання Верховної Ради. На ньому депутати розглянуть пакет законопроєктів для подолання кризи, спричиненої епідемією коронавірусу. Депутатам пропонується додатково себе убезпечити рукавичками, масками та окулярами. Також нардепи мають розглянути питання звільнення глави МОЗ та міністра фінансів. Крім того, парламентарям запропонують ухвалити зміни до Держбюджету на 2020 рік

Також у «Слузі народу» хочуть провести позачергове засідання Верховної Ради у сесійній заліДо слова, стали відомі імена міністрів, яких Верховна Рада може затвердити на позачерговому засіданні.

Зазначимо, що хворим «Слугам народу» пропонують прийти в Раду у захисних костюмах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: