Разумков розповів про закулісся навчань «Слуги народу»

Разумков розповів про закулісся навчань «Слуги народу»
Політиків поділили на групи, які відповідають комітетам Верховної Ради

На навчання також запросили тих, хто «є в списку, але поки перебуває в резерві»

Майбутні депутати від партії «Слуга народу» у курортному Трускавці на Львівщині навчаються активно – ніхто не розслабляється. Окрім того, це не останні студії для нардепів.

За тиждень можна здобути потрібні знання, про це заявив лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков.

Він додав, що не лише вірить у це, «але й впевнений». За його словами, майбутні нардепи ставлять перед собою низку завдань.

«Люди вчаться – і це видно. Ніякого «разслабону« не помічаю. Графік більш ніж щільний. Я впевнений, що це не останній наш семінар. Які будуть інші, подивимося. Можливо якщо б вони вчилися (колишня влада – 24 канал), то не залишали за собою ті показники, які є»,– додав Разумков.

Лідер «Слуги народу» зазначив, що друге завдання «слуг народу» – формування команди.

«Не було в історії країни такий великий фракції, яка за такий короткий проміжок часу набрала б таку велику кількість «багнетів», в хорошому сенсі цього слова. Я впевнений, що через тиждень всі всіх знатимуть. І по імені, і в обличчя», – зазначив він.

Водночас Разумков розповів, що не всі кандидати змогли приїхати на навчання. Кількість учнів, за словами, 265-270 осіб.

«До нас, припустимо, не потрапив Руслан Стефанчук. Він – в Києві. Займається діяльністю в якості представника президента у Верховній Раді. Якщо говорити з обраних народних депутатів, то не приїхали максимум 4 людини»,– пояснив очільник партії.

На навчання також запросили тих, хто «є в списку, але поки перебуває в резерві». Разумков зазначає, що це на той випадок, «якщо хтось із обраних депутатів піде потім у виконавчу владу».

Зазначимо, загалом усе навчання може коштувати щонайменше 8,5 мільйона гривень Навчання «Слуги народуНа навчання також запросили тих, хто «є в списку, але поки перебуває в резерві» у Трускавці: скільки витратить партія Зеленського , а значна частина суми піде на проживання у найдорожчих готелях.

В неділю, 28 липня, в елітному отелі Ryxos Prykarpattya розпочався тижневий тренінг для майбутніх депутатів від «Слуги народу».

Журналістам, які приїхали спеціально до Трускавця, дозволили бути присутніми на початку тренінгу, але після перерви їх не впустили до залу.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: