Ринок нерухомості: у жовтні значно подорожчали квартири комфорт-класу

Ринок нерухомості: у жовтні значно подорожчали квартири комфорт-класу

Квартири в новобудовах економ- і бізнес-класу дешевшали

У жовтні поточного року середня вартість виставлених на продаж квартир на первинному ринку житлової нерухомості Києва становила 23 тис. 143 грн за кв. м, що нижче за показники вересня на 0,5%, а за рік ціни зросли на 1,2%. Про це у своєму щомісячному огляді ринкової ситуації повідомляє ІАП «Столична нерухомість».

У жовтні квартири у новобудовах економ- і бізнес-класу дешевшали (на 0,6% і 0,4% відповідно), а в комфорт- і преміум-сегментах зростали в ціні (на 3,4% і 0,1% відповідно). Таким чином, середня ціна квадратного метра у новобудовах економ-класу в жовтні становила 16 тис. 511 грн, у комфорт-класі – 21 тис. 666 грн, у бізнес-сегменті – 27 тис. 751 грн, у преміум-класі – 44 тис. 60 грн.

Найдешевші пропозиції з продажу квартир у новобудовах традиційно представлені в Деснянському районі (в середньому 14 тис. 709 грн за 1 кв. м), найдорожчі, не менш традиційно – у Печерському (37 тис. 871 грн за 1 кв. м).

Читайте також інтерв'ю із відомим столичним забудовником: «Ігор Ніконов: Нова «Еліта-центр» буде. У мене жодного сумніву немає»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: