Різдвяний ярмарок у Львові повністю відновлює роботу після вибуху

Різдвяний ярмарок у Львові повністю відновлює роботу після вибуху

Вибух газового балона на різдвяному ярмарку у центрі Львова стався 22 грудня

Підприємці у випадку виявлення порушень мають не допускати відкриття об’єкту торгівлі до моменту їх усунення

У вівторок, 25 грудня, комісії при Сихівській та Галицькій районних адміністраціях Львова дозволили відновити повноцінну роботу різдвяного ярмарку за умови дотримання певних вимог. Від 23 грудня на ярмарку могли працювати лише ті хатинки, де не підігрівали їжу.

Про це повідомляється на сайті Львівської міськради

«Районні комісії, розглянувши лист-зобов'язання ТзОВ «Львівські Ярмарки», вважають за можливе відновлення роботи різдвяного ярмарку на пр Свободи та пл Ринок, на пр Червоної Калини в цілому при неухильному дотриманні таких вимог», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, серед вимог: щоденно перед початком роботи проводити огляд кожного об’єкта на своїй території, а у випадку виявлення порушень не допускати відкриття об’єкту торгівлі до моменту їх усунення.

Також на робочому місці кожного учасника ярмарку мають бути медичні картки працівників та документи щодо проходження гігієнічного навчання; сертифікати якості продуктів харчування, пакувального матеріалу та товарно-транспортних накладних.

Кожен підприємець, що реалізовує харчову продукцію, має закупити дезінфікуючі засоби для рук з відповідними сертифікатами якості, а також забезпечити дотримання температурного режиму та чистоти під час приготування харчових продуктів.

Нагадаємо, внаслідок вибуху газового балона на різдвяному ярмарку у центрі Львова 22 грудня постраждали п'ятеро, госпіталізовано чотирьох осіб, двоє з них перебувають у реанімації, двоє - в опіковому відділенні. Наразі відомо, що й п'ята особа перебуває у лікарні. 

Поліція відкрила кримінальне провадження через вибух на Різдвяному ярмарку у Львові.

Також влада Львова вирішила призупинили роботу всіх різдвяних ярмарків у місті після пожежі та вибуху на одному з них у суботу 22 грудня. 

У мережі з'явилося відео моменту вибуху на ярмарку у Львові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: