Російська церква почала випускати алкоголь

Російська церква почала випускати алкоголь
Виноградники Краснодарського краю 

Виноробне господарство розташоване на 70 га сільськогосподарських угідь недалеко від резиденції московського патріарха у Краснодарському краї

Російська православна церква запускає власне виробництво вина. Про це повідомляють російські ЗМІ.
Так, дочірня компанія РПЦ ТОВ «Мезибь» висадила виноградники в селищі Дивноморське Краснодарського краю, неподалік від резиденції московського патріарха Кирила. Виноробне господарство розташувалося на 70 га сільськогосподарських угідь.

Як повідомляють ЗМІ, виробництво вина планується почати в 2017 році.

Відзначається, що на сайті «Авіто» «Мезибь» розмістила оголошення про пошук працівників для «прополки, підв'язки, уламки, обрізки, поливу винограду, збору врожаю». Коли кореспондент російського видання РБК зателефонував за вказаним номером, всі вакансії вже були закриті.

«Ми поки не афішуємо цей проект», - повідомила генеральний директор підприємства Світлана Дмитрієва.

Довідка. Компанія «Мезибь» була зареєстрована в 2015 році фінансово-господарським управлінням РПЦ й з іншою дочірньою компанією РПЦ - «Софрон». Основний вид діяльності компанії «Мезибь», згідно з даними ЕГРЮЛ, - виробництво виноградного вина, а також вирощування винограду, виробництво етилового спирту із зброджуваних продуктів, оптова та роздрібна торгівля алкогольними та іншими напоями, а також пакування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: