Самовисуванці домовляються про створення групи на правах фракції, - депутат

Самовисуванці домовляються про створення групи на правах фракції, - депутат
Будівля Верховної Ради
Ілюстративне фото

Дмитро Лубінець: Ми ведемо перемовини серед народних депутатів-самовисуванців щодо створення депутатської групи

Народні депутати, обрані на одномандатних виборчих округах шляхом самовисування, ведуть переговори щодо створення депутатської групи на правах фракції у Верховній Раді IX скликання. Про це журналістам перед початком роботи підготовчої депутатської групи у вівторок сказав Дмитро Лубінець, обраний народним депутатом у мажоритарному окрузі (№60), повідомляє «Укрінформ».

«Ми ведемо перемовини серед народних депутатів-самовисуванців щодо створення депутатської групи», - сказав він.

Раніше Дмитро Лубінець підтвердив, що парламентарії, обрані в одномандатних округах шляхом самовисування, пропонують кандидатуру Ірини Костанкевич на посаду заступника голови Верховної Ради.

Як повідомлялось, представник президента України Володимира Зеленського в Верховній Раді Руслан Стефанчук підтвердив наміри про скорочення кількості депутатів парламенту.

Зазначимо, під час загального підготовчого засідання новообраних народних депутатів схвалили план-сценарій першого урочистого засідання Верховної Ради, яке відбудеться 29 серпня. Згідно зі сценарієм, підписання присяги буде проходити на другому поверсі ВРУ за столами реєстрації за участю представників Центральної виборчої комісії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: