САП: Директор ЗТМК підозрюється у виведенні коштів на Кіпр

САП: Директор ЗТМК підозрюється у виведенні коштів на Кіпр
Фото з відкритих джерел

Директор ТОВ «Запорізький титано-магнієвий комбінат» (ЗТМК) Володимир Сивак підозрюється у виведенні коштів з підприємства на рахунки третіх осіб на Кіпрі

Директор ТОВ «Запорізький титано-магнієвий комбінат» (ЗТМК) Володимир Сивак підозрюється у виведенні коштів з підприємства на рахунки третіх осіб на Кіпрі.

Про це заявив заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко, пише liga.net.

«В даний час відомо, на рахунки яких третіх осіб були переведені кошти. В судовому процесі вони будуть названі: і підприємства, і кінцеві бенефіціари. Частково кошти були виведені на Кіпр, частково - на енергогенеруючі компанії в Україні, і в подальшому, знову ж таки, на Кіпр», - зазначив він.

При цьому Кривенко наголосив, що виведення коштів з ТОВ «Запорізький титано-магнієвий комбінат» відбувалося протягом 2013-2015 років.

Як повідомлялося, у п'ятницю детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та у співпраці з співробітниками управління Служби безпеки затримали директора Запорізького титано-магнієвого комбінату Володимира Сівака за підозрою в розтраті 492 мільйонів гривень.

У суботу заступник керівника САП Володимир Кривенко не виключив, що бізнесмен Дмитро Фірташ може стати фігурантом справи про розтрату держкоштів посадовими особами Запорізького титано-магнієвого комбінату.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: