Сайт посольства США в Україні припинив оновлюватись через «шатдаун»

Сайт посольства США в Україні припинив оновлюватись через «шатдаун»
22 грудня 2018 року низка американських міністерств і відомств скоротили роботу

Оновлення інформації на веб-сайті буде обмежено до повного відновлення функціонування урядових структур США

Веб-сайт посольства США в Україні припинили оновлювати через призупинення роботи американських урядових установ («шатдаун»).

Про це йдеться в повідомленні на сайті посольства.

«Через тимчасове припинення виділення бюджетних коштів оновлення інформації на веб-сайті буде обмежено до повного відновлення функціонування урядових структур», – зазначається у повідомленні.

Як відомо, президент США Дональд Трамп у зверненні до нації заявив, що «гуманітарну кризу» у США можна вирішити за 45 хвилин. Президент США поклав провину за «шатдаун» на демократів, втім утримався від оголошення надзвичайного стану.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп заявив у понеділок, що в країні настала гуманітарна криза та криза національної безпеки після того, як американський Конгрес відмовив затверджувати фінансування нової стіни на кордоні з Мексикою.

Раніше президент США Дональд Трамп заявив, що на кордоні з Мексикою планується побудувати сталеву, а не бетонну стіну.

Відзначимо, 22 грудня 2018 року низка американських міністерств і відомств, включаючи Держдепартамент, мін'юст, міністерство внутрішньої безпеки, міністерства транспорту і сільського господарства, скоротили роботу. Причиною стала відсутність бюджету, про який до 22 грудня демократи і республіканці в Конгресі так і не змогли домовитися.

Також Трамп вирішив особисто полетіти до кордону з Мексикою 10 січня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: