СБУ досі не має даних про передачу полонених з Донбасу

СБУ досі не має даних про передачу полонених з Донбасу

У спецслужбі підкреслили, що готові до зустрічі всіх українців, які перебували у полоні бойовиків

Служба безпеки України не має даних про передачу полонених з Донбасу. Про це прес-служба СБУ повідомила у своєму Facebook.

У спецслужбі нагадали, що одностороння передача Україною п’ятнадцяти осіб була здійснена ще 26 грудня 2016 року.

«СБУ не має офіційної інформації стосовно осіб, яких представники «Д/ЛНР» збираються повернути в Україну. Разом з тим ми готові до зустрічі на рідній землі всіх українців, які перебували у полоні бойовиків і вважаємо це позитивом… Одностороння передача Україною п’ятнадцяти осіб була здійснена ще 26.12.2016 року», - сказано у повідомленні відомства.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський пов'язує ініціативи глави політради партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктора Медведчука по звільненню полонених з виборами до Верховної ради.

У четвер стало відомо, що представники окремих районів Донецької та Луганської областей звільнять чотирьох українських полонених. Зокрема, про це після зустрічі з Медведчуком у Мінську заявили ватажки самопроголошених «республік» Денис Пушилін і Леонід Пасічник. Так, вже завтра літак із полоненими повинен приземлитися у Києві, а заручники перед цим будуть доставлені в столицю Білорусі.

Також повідомлялося, що бойовики в односторонньому порядку передадуть Україні Якова Веремейчика, Едуарда Міхєєва, 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: