Сестра Савченко здивована, чому Ляшко, який теж обіцяв спалити Раду, досі на волі

Сестра Савченко здивована, чому Ляшко, який теж обіцяв спалити Раду, досі на волі
Віра Савченко 
Фото: Главком

«Багато людей в Україні нині кажуть те саме: «Я б Верховну Раду спалив», «Та я б їх розстріляв»

Сестра і помічниця народної депутатки Надії Савченко Віра в інтерв’ю «Главкому» заявила, що слова про підрив парламенту, які можна почути на «плівках Луценка» з вуст Надії, не причина заводити справу, бо ж багато людей в Україні нині кажуть те саме: «Я б Верховну Раду спалив», «Та я б їх розстріляв».

Крім того, Віра нагадала, що головний радикал Верховної Ради нещодавно, виступаючи з трибуни щодо земельного питання, погрожував спалити будівлю парламенту.

«От у мене на руках зараз є звернення до Василя Грицака (голова СБУ, - «Главком») та Арсена Авакова (міністр внутрішніх справ, - «Главком») щодо великого політикана Олега Ляшка, який просто на засіданні Ради відкрито казав «я спалю цю трибуну». Це те саме, що казала Надія. Чому проти нього не порушено кримінальне провадження? Це називається «провокація», і у Кримінальному кодексі є відповідна стаття. Але ж друзям все, а ворогам – закон», - впевнена сестра депутатки.

В інтерв’ю «Главкому» Віра Савченко також розказала про стан здоров’я сестри, про погрози, які вони отримують, про невдалий замах на своє життя, а також подальшу політичну кар’єру сестри. Як відомо, Надія третій місяць перебуває у СІЗО. Щоправда, голодування вона вдруге перервала: для того, щоб повторно пройти поліграф.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: