Син Порошенка виграв конкурс і полетів у Сінгапур

Син Порошенка виграв конкурс і полетів у Сінгапур
Олексій Порошенко під час робочої зустрічі у Сінгапурі

Нардеп 14-18 серпня проходив стажування у Сінгапурі

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Олексій Порошенко першим з українських політиків виграв конкурс і пройшов стажування в сфері державного управління та планування, а також формулювання стратегій розвитку на прикладі роботи урядових структур Сінгапуру.

Про це повідомляє прес-служба БПП.

В ході робочої поїздки 14-18 серпня Порошенко зустрівся з головою парламентського комітету з питань оборони та закордонних справ Вікрамом Наїром та головою парламентської Групи дружби з країнами Європи Лім Ві Кіяком.

«Зустріч була присвячена активізації двостороннього міжпарламентського діалогу та взаємодії на міжнародній арені. Олексій Порошенко поінформував колег про ситуацію в Україні, реалізацію реформ, відновлення темпів економічного зростання та покращення бізнес-клімату. Перебуваючи у країні-місті, Олексій Порошенко також зустрівся з колишнім прем’єр-міністром Сінгапуру (1990–2004 рр) Го Чок Тонгом», – йдеться у повідомленні.

У ході зустрічей політик оцінив надану українським держслужбовцям можливість вивчати провідний досвід Сінгапуру у сфері ефективного державного управління та протидії корупції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: