Скандальна суддя Царевич передумала позиватися до Порошенка

Скандальна суддя Царевич передумала позиватися до Порошенка
Екс-суддя Печерського райсуду Києва Оксана Царевич

Екс-суддя Оксана Царевич відкликала позов до президента України Петра Порошенка стосовно свого звільнення

Звільнена суддя Печерського районного суду Києва Оксана Царевич відкликала з Вищого адміністративного суду позов до президента України стосовно її звільнення. Про це повідомили у прес-службі ВАСУ.

«Царевич відкликала позов до Президента, який вона подавала 30 вересня», - сказали у прес-службі.

Водночас у суді уточнили, що у ВАСУ ще є два позови Царевич до Вищої ради юстиції. За одним позовом засідання призначено на 10 жовтня, а по другому позову розгляд продовжиться 24 жовтня.

Нагадаємо, 29 вересня президент Петро Порошенко звільнив суддю Печерського районного суду Києва Оксану Царевич за порушення присяги при винесенні рішень проти активістів Евромайдана.

Вища рада юстиції 15 вересня вирішила вести подання Президентові про звільнення судді Печерського районного суду Києва Оксани Царевич у зв’язку з порушенням присяги.

Як повідомл, у січні 2016 року прокуратура міста Києва передала до суду обвинувальний акт щодо суддів Печерського районного суду столиці Оксани Царевич та Віктора Кицюка, підозрюваних у винесенні завідомо неправосудних рішень проти активістів Автомайдану.

4 березня 2015 року Верховна Рада абсолютною більшістю голосів зняла суддівський імунітет із Сергія Вовка, Оксани Царевич, Віктора Кицюка.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: