Скандального «слугу» Бужанського закидали яйцями

Скандального «слугу» Бужанського закидали яйцями
Нардеп Максим Бужанський навіть не виходив з машини
Скріншот з відео

Нардеп стверджує: на нього напали «40 осіб з битами». Свідки кажуть: порозмовляти з Бужанським намагались троє ветеранів

Народний депутат із фракції «Слуга народу» Максим Бужанський, який нещодавно осоромився тим, що відмовився вшанувати пам'ять Героїв Небесної сотні, заявив про напад на нього ветеранів полку «Азов».

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«О 16 годині мене попередили, що готується провокація, після вечірнього ефіру Народ Проти. І справді, о 0:30 натовп персонажів, чоловік 35-40, з битами, які представилися ветеранами полку Азов і прибули на автомобілях Аа1154 ХІ міцубісі L200 чорний, АА0714 Ха білий мерседес-спринтер, за допомогою декількох яєць здобула переконливу перемогу над моїм костюмом», – написав він.

Проте речник «Національного корпусу» Роман Чернишов зауважив, що Бужанський навіть не став виходити з машини, бо злякався, а тепер бреше, що на нього напали 40 чоловіків, хоча людей було лише троє – менше, ніж його охорони того вечора.

Нагадаємо, 19 лютого, коли в залі Верховної Ради було оголошено про хвилину мовчання за загиблими на Майдані, Бужанський не підвівся зі свого робочого місця.

Згодом Бужанський заявив, що це не відповідає дійсності, так як він встав разом з усіма, але додав, що він проти того, щоб вшановувати тільки частину загиблих, тобто тільки Героїв Небесної сотні. Разом з тим на відео видно, що він не підвівся під час хвилини мовчання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: