Слідчий експеримент з мінометами «Молот» завершився

Слідчий експеримент з мінометами «Молот» завершився

Про результати експерименту стане відомо пізніше

На полігоні відбулися два підриви мінометів у рамках проведення слідчого експерименту для встановлення причин вибуху міномета «Молот», внаслідок якого на Рівненському полігоні загинули троє бійців. Про це повідомила журналістка і волонтер Ольга Решетилова на своїй сторінці у Facebook.

«Два підриви мінометів відбулися. Відразу після слідчих та експертів на місце підриву пішли Командуючий ОК «Захід» Павлюк, заступник міністра Павловський, радник Бірюков», - йдеться в повідомленні.

Як відомо, військова прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху на Рівненському полігоні, в результаті якого загинули троє бійців та дев’ятеро постраждали.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Кабінет міністрів напрацює необхідні пропозиції, щоб в Україні більше не повторилася ситуація із загибеллю військових від вибуху вітчизняної техніки.

У Міноборони озвучили основну версію вибуху на Рівненському полігоні - це порушення техніки безпеки. Президент Петро Порошенко доручив на навчаннях до завершення розслідування міномети «Молот» не застосовувати.

Читайте також: Смертельний «Молот» Пашинського. Усі подробиці трагедії на Рівненському полігоні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: