Собчак розповіла, як Путін приходив на її хрестини

Собчак розповіла, як Путін приходив на її хрестини
Ксенія Собчак

За словами Собчак, Путін в момент її хрещення знаходився в церкві, але не є її хрещеним батьком

Кандидат в президенти Росії Ксенія Собчак заявила, що Володимир Путін не брав участь в її хрещенні, але був присутній на церемонії. Про це вона заявила інтерв'ю російській радіостанції «Ехо Москви».

За словами Собчак, Путін в момент її хрещення знаходився в церкві, але не є її хрещеним батьком. Кандидат в президенти додала, що у неї немає особистих контактів з чинним президентом. «Я зустрічалася з ним лише на сумних річниці смерті мого батька. Жоден інший зв'язку з Володимиром Путіним у мене немає і не було», - зазначила вона.

Говорячи про хрещення, Собчак сказала: «Для мене це були історія, що мама за зайві три жуйки попросила мене приїхати в певний час постояти три години на церкви». В той момент їй було 12 років. Хрещення не стало для неї особливою подією, зазначила кандидат в президенти.

У січні в коментарі «Комсомольській правді» Собчак заявила, що Путін не є її хрещеним батьком. «Володимир Володимирович багато років працював з моїм татом, коли той був мером. Але я тоді була маленькою дівчинкою. Мені було 7-8 років», - заявила вона. У жовтні Собчак розповіла, що зустрічалася з Путіним і повідомила йому про виттям рішення балотуватися в президенти. «Він сказав, що кожна людина має право приймати свої рішення і повинен за них відповідати», - зазначила Собчак, додавши, що, як їй здалося, це рішення йому не сподобалося.

Нагадаємо, Собчак пояснила, чому жителів Росії можна назвати лохами.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: