Собчак пояснила, чому жителів Росії можна назвати лохами

Собчак пояснила, чому жителів Росії можна назвати лохами
Собчак заявила, що жителів Росії не буде помилкою назвати лохами

Собчак заявила, що росіяни 18 років вибирають одну і ту ж владу

Кандидат у президенти Росії Ксенія Собчак стверджує, що росіян інакше, як лохами назвати не можна, оскільки вони упродовж 18 років вибирають одну і ту ж владу, не розуміючи, до чого це все призводить.

Таку заяву політик зробила під час передвиборчих теледебатів у ефірі одного з пропагандистських телеканалів.

За її словами, 90-і сталися через те, що було вибудовано «пекельну систему совка та Радянського Союзу, який зробив так, що населення зубожіло».

Крім того, вона відповіла на обвинувачення з боку лідера ЛДПР Володимира Жиріновського, який навів цитату нібито з її інтерв’ю. Так, за його словами, Собчак свого часу переконувала, що Росія — ідеальний полігон за спостереженням за лохожителями, а люди, що ненавидять її, називаються бидлом, і ця риса є властивою саме росіянам.

«Це все брехня та це не мої слова. Я це стверджую. Я судилася щодо цього інтерв’ю. А що стосується лохів і всього іншого. Якщо люди 18 років вибирають одну і ту ж владу, не розуміючи, до чого це все призводить, то як ще, звичайно, вони називаються? Не будьте лохами, які приходять в казино, сподіваючись виграти золотий ключик», — резюмувала Собчак.

Нагадаємо, прикордонники перевірять, чи їздила Собчак до окупованого Криму.

Раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін назвав намір Собчак відвідати окупований Крим «політичною шизофренією».

Раніше повідомлялося, що 6 березня  Собчак звернулася в посольство Україниза дозволом на поїздку в окупований Росією Крим.

Водночас у посольстві України в РФ не підтвердили звернення Собчак щодо відвідування Криму

Раніше Ксенія Собчак заявила, що Крим по праву належить Україні.

Також вона заявляла, що не проводитиме передвиборчу агітацію в анексованому Криму. Вона вказує, що, анексувавши Крим, Росія порушила міжнародні зобов’язання, при цьому анексія призвела до зубожіння населення Росії.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: