Сьогодні суд продовжить розгляд справи про держзраду Януковича

Сьогодні суд продовжить розгляд справи про держзраду Януковича
Екс-президент України Віктор Янукович

Новим адвокатом Віктора Януковича призначено Максима Гераська

У середу, 6 вересня, о 10:00 відбудеться чергове судове засідання у справі щодо обвинувачення екс-президента України Віктора Януковича в державній зраді. Про це повідомляє пре-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook.

Справу розглядає Оболонський районний суд Києва.

Сарган нагадала, що для ЗМІ в приміщенні Київської місцевої прокуратури № 5 (прокуратура Оболонського району м. Києва) за адресою: вул. Малиновського, 10 працює прeс-цeнтр, у якому транслюватиметься перебіг судового засідання. 

Нагадаємо, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України В.Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою вчинення зміни меж території держкордону України та ведення агресивної війни. Тобто злочинів, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Зазначимо, 5 липня Янукович заявив, що не братиме участі в українському судовому процесі у справі про державну зраду і відкликав із суду своїх адвокатів.

Військовий прокурор Руслан Кравченко заявив, що відмова В.Януковича від захисників - це намагання затягнути судовий процес.

Уже 10 липня Януковичу Київський центр з надання безоплатної правової допомоги призначив державного адвоката.

Як повідомляв «Главком», 17 серпня Оболонський районний суд Києва задовольнив клопотання адвоката Віталія Мешечка, який представляє інтереси екс-президента України Віктора Януковича в суді, про самовідвід.

Перед цим Віталій Мешечек заявив, що «кримінальне провадження є особливо складним» та подав клопотання про самовідвід.

Новим адвокатом для Віктора Януковича призначили Максима Гераська.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: