Спецпрокурор США просить у Deutsche Bank інформацію про рахунки Трампа

Спецпрокурор США просить у Deutsche Bank інформацію про рахунки Трампа
Президент США Дональд Трамп

Мюллер попросив найбільший банк Німеччини надати інформацію про певні грошові та кредитні операції Трампа

Спеціальний прокурор США Роберт Мюллер просить німецький Deutsche Bank надати інформацію про рахунки американського президента Дональда Трампа та його сім’ї. Про це повідомляють західні ЗМІ.

Агентство Reuters, посилаючись на кілька джерел, знайомих із ситуацією, пише, що Мюллер кілька тижнів тому попросив найбільший банк Німеччини надати інформацію про певні грошові та кредитні операції Трампа. Про звернення спецпрокурора також повідомляла німецька газета Handelsblatt.

У Deutsche Bank, який раніше відхилив кілька подібних вимог, посилаючись на законодавство про конфіденційність, заявили, що не будуть надавати коментарі стосовно своїх клієнтів.

Роберт Мюллер розслідує можливе втручання Росії у вибори президента в США.

У цій справі чотирьом особам пред'явили звинувачення, у тому числі колишньому раднику з питань національної безпеки Трампа Майклу Флінну та колишньому голові його президентської кампанії Полу Манафорту.

У січні розвідувальні служби США оприлюднили дані, згідно з якими російський уряд проводив узгоджену кампанію зі впливу на вибори 2016 року в США на користь Трампа.

Американські спецслужби впевнені, що російська влада стоїть за хакерськими атаками на сайт Демократичної партії і передвиборну команду кандидата від цієї партії Хілларі Клінтон з метою вплинути на результат виборів.

Росія, а також сам Трамп неодноразово відкидали ці звинувачення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: