Страшна помста за пікети: у Канаді ресторатор з'їв оленя на очах веганів

Страшна помста за пікети: у Канаді ресторатор з'їв оленя на очах веганів

Захисники тварин проводять уже п'ятий пікет перед закладом Майкла Хантера

У канадському місті Торонто господар і шеф-кухар ресторану приготував і з'їв стейк з оленя перед пікетувальниками захисниками тварин.

Про це повідомляє The Washington Post.

Захисники тварин влаштували пікет перед рестораном Майкла Хантера Antler Kitchen and Bar. Вони розмахували плакатом з написом «Вбивство» і вимагали заборонити подавати страви з м'яса.

Тоді Хантер з'явився у вітрині з сирою оленячою ногою і демонстративно обробив її перед пікетувальниками. Потім він відправився смажити стейк на кухню. Через деякий час господар закладу повернувся з готовим стейком і з'їв його на очах обурених активістів.

«Я подумав, що покажу їм. У мене буде власний протест», - заявив Хантер журналістам.

Активісти були шоковані і знімали весь процес на відео.

Ресторан Antler Kitchen and Bar спеціалізується на стравах «оригінальної канадської кухні», в тому числі з м'яса диких тварин - оленя, бізона, кабана і кролика. Захисники тварин проводять уже п'ятий пікет перед закладом Майкла Хантера. За словами однієї з активісток, вони вибрали це місце тому, що від невеликого ресторану домогтися змін простіше, ніж від великих мереж. Після одного з перших пікетів в меню Antler Kitchen and Bar додали вегетаріанські страви в знак того, що в закладі будуть раді гостям, які не їдять м'яса, проте акції продовжилися.

Подія викликала резонанс в соцмережах і ЗМІ, при цьому конфлікт привернув як мінімум одного потенційного відвідувача.

Нагадаємо, у Франції до умовного терміну покарання засудили активіста-вегана, який раніше написав пост у Facebook, де схвалював загибель м'ясника під час теракту 23 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: