Суд призупинив рішення про видворення брата Саакашвілі

Суд призупинив рішення про видворення брата Саакашвілі
Брат Михайла Саакашвілі Давід

Суд зупинив дію рішення Печерського районного відділу Державної міграційної служби про примусове повернення з України громадянина Грузії Давида Саакашвілі

Печерський районний суд Києва відкрив провадження в адміністративній справі за позовом брата Михайла Саакашвілі Давида Саакашвілі про скасування рішення про його примусове повернення з України. Про це повідомляє прес-служба «Руху нових сил».

Розгляд справи призначили на 19 вересня 2017 року в приміщенні Печерського райсуду.

«Витребувати у Печерського районного відділу Головного управління державної міграційної служби у місті Києві матеріали, що стали підставою для прийняття рішення про примусове повернення Давіда Саакашвілі, громадянина Грузії, 1973 року народження, в країну походження або третю країну», — йдеться в ухвалі суду.

Іншою ухвалою суд зупинив дію рішення Печерського районного відділу Державної міграційної служби від 2 вересня 2017 року про примусове повернення з України громадянина Грузії Давида Саакашвілі до 17 вересня.

Нагадаємо, 2 вересня екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив, що працівники Міністерства внутрішніх справ затримали в Києві його брата Давида Саакашвілі. Через деякий час Давид Саакашвілі покинув територію Печерського районного відділу Державної міграційної служби.

У квітні Саакашвілі заявив, що його брату було анульовано посвідку на проживання в Україні.

Як заявив директор департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, поліція затримала Давида Саакашвілі за недійсну посвідку на проживання в Україні та направила до міграційної служби, де його готували до депортації з країни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: