The Economist склав перелік міжнародних злочинів Росії

The Economist склав перелік міжнародних злочинів Росії
Фото minval.az

Росія веде тиху війну проти міжнародного порядку, - британське видання

Британське видання The Economist називає Російську Федерацію «країною, яка вчинила чимало злодіянь».

Перелік злочинів Росії проти міжнародної спільноти та права видання не обмежує зухвалим вторгненням в Україну. У статті йдеться і про більш ранні порушення:- «РФ вбила перебіжчика за допомогою полонію» - так видання натякає на Олександра Литвиненка. На думку журналу, до згаданого списку «злочинів Росії» слід додати «шахрайство в спорті», а також «злом» електронної пошти, спрямований на те, щоб «похитнути» президентські вибори в США.

«Росія намагається розколоти Європейський союз і сіяти розбрат між країнами-членами НАТО. У Східній Європі Росія за допомогою своїх грошей і телеканалів фінансує євроскептиків», - додє видання.

Н краще, на думку The Economist, йдуть справи і всередині самої Росії: уряд «постійно принижує» своїх внутрішніх опонентів за допомогою «компромату».

Як раніше повідомляла Gazeta Wyborcza з посиланням на джерело, близьке до міністра оборони РФ, Російська Федерація готується до великої війни з Україною. Зокрема, Москва концентрує 200 тис. солдатів і ракетно-повітряні сили поблизу кордону з Україною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: