«Ти потрібен своїй матері та дітям». Клих написав листа Сенцову

«Ти потрібен своїй матері та дітям». Клих написав листа Сенцову

Тамара Іванівна Клих, яка нещодавно відвідувала свого сина Станіслава Клиха в колонії в РФ, передала правозахисниці листа

Правозахисниця Марія Томак оприлюднила листа, якого написав з російської колонії політв’язень Станіслав Клих Олегу Сенцову.

«Тамара Іванівна Клих, яка нещодавно відвідувала свого сина Станіслава Клиха в колонії в РФ, передала мені цього листа. Він не встиг потрапити до рук Олега до того, як він припинив голодування, але, сподіваюся, потрапить після. В якості моральної підтримки», - зазначила правозахисниця.

«Здрастуй, Олеже!

Передаю тобі великий привіт з в'язниці м.Верхньоуральська Челябінської обл. Стежу за твоїм станом і голодуванням в через «Нову газету». Якщо у тебе дуже погане здоров'я, я б просив тебе припинити голодування. Смерті ми не потрібні, ти потрібен своїй мамі і дітям. Я тебе не засуджу, якщо ти припиниш голодування, але, тим не менше, розумію, що все це дістало, особливо обіцянки якнайшвидшого звільнення в листах, я такі листи теж отримую і це так само дратує, як і тебе, але потрібно розуміти, що люди, які з усього світу пишуть листи, бажають нам добра. З моменту твого голодування проблеми українських політв'язнів стали приділяти більше уваги, за це, думаю, ми все тобі вдячні.

Станіслав Клих

ФКУ-Т Верхньоуральськ

P.S. Отримав від тебе листівки ще в Грозному в 2016-у. Бажаю, не дивлячись ні на що, повернутися до твоїх дітей».

43204914_2273182989382086_6563222147303473152_n

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: