Трамп пригрозив закрити весь південний кордон США

Трамп пригрозив закрити весь південний кордон США
«Ми б заощадили мільярди доларів, якби демократи дали нам голоси для будівництва «Стіни», - заявив американський президент

Президент США вкотре попередив, що мігранти не будуть допущені в країну поза законом

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що в разі потреби влада закриє весь південий кордон країни. Про це йдеться у Twitter американського лідера.

Трамп заявив, що мігранти не будуть допущені в країну поза законом.

«Ми б заощадили мільярди доларів, якби демократи дали нам голоси для будівництва «Стіни». У будь-якому випадку, люди не будуть допущені в нашу країну незаконно! При необхідності ми закриємо увесь Південний кордон. І зупиніть наркотики!» - підкреслив глава США.

Нагадаємо, раніше глава Пентагону Джеймс Меттіс заявив, що Міністерство внутрішньої безпеки Сполучених Штатів (DHS) звернулося до Міноборони з проханням продовжити строки перебування військових на американо-мексиканському кордоні до кінця січня 2019 року.

Як повідомлялося раніше, глава США дозволив військовим на американо-мексиканському кордоні відкривати вогонь на ураження у разі крайньої необхідності.

«Я сподіваюся, що їм не доведеться стріляти на ураження, однак у мене немає вибору, тому що вони мають справу з грубими людьми», - відзначав Трамп.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: