У Бойка пояснили, чому зривають з’їзд Опоблоку

У Бойка пояснили, чому зривають з’їзд Опоблоку
«Всі опозиційні сили мають об'єднатись навколо найрейтинговішого кандидата», - говорить політик

«Треба сідати за стіл та об'єднуватись, бо все інше грає на руку владі», - наголосив Микола Скорик

Голова одеської обласної організації Опоблоку Микола Скорик запевняє, що лишається в партії попри те, що увійшов у парламенті в міжфракційне об’єднання «Опозиційна платформа «За життя». Про це йдеться у матеріалі «Главкому».

Скорик критикує можливе проведення з’їзду. За словами політика, за статутом єдиний спосіб скликати з'їзд – це рішення політради.

«Всі опозиційні сили мають об'єднатись навколо найрейтинговішого кандидата», - говорить Скорик. Депутат вважає таким кандидатом Юрія Бойка.

На думку політика, якщо Юрій Бойко з Рабіновичем зуміли об’єднатись попри серйозні протиріччя, консенсус можна знайти і з іншими «поважними людьми в Опоблоці».

«Треба сідати за стіл та об'єднуватись, бо все інше грає на руку владі. Ми не підтримуємо участь у цьому з'їзді і стурбовані тими процесами, що відбуваються», - наголосив Микола Скорик.

Нагадуємо, на допит до МВС були викликані співголова партії Борис Колесніков та співголова політвиконкому Олександр Касянюк. Заяву до поліції на них написав Юрій Бойко, який звинуватив колишніх колег в підробці офіційних документів партії. Мета Бойка – зірвати з’їзд, який частина Опоблоку, що орієнтується на Ріната Ахметова, призначила на 15 грудня.

Цьому передувала гучна історія з виключенням Бойка та Сергія Льовочкіна з фракції за об’єднання з партією «За життя» Рабіновича – Медведчука. Аби оголосити з’їзд партії, потрібне рішення політради, якого, як стверджує сторона Бойка, нема.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: