У чотирьох областях України підніметься рівень води в річках

У чотирьох областях України підніметься рівень води в річках

Підйом рівня води очікується в західних областях

В Україні 14-16 серпня на річках Львівської, Івано-Франківській, Закарпатській та Волинській областях очікується підняття рівня води. Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За даними ДСНС 14-15 серпня у Львівській та Івано-Франківській областях на річках басейну Сяну і Дністра рівень води підніметься на 0,2-1,2 м, на річках Закарпатської області рівень підвищиться на 0,2-1 м. 14-16 серпня підніметься рівень води у річках басейну Західного Бугу у Львівській і Волинській областях на 0,2-0,7 м. Також можливий початковий відхід води на заплаву річки Вишня у Львівській області та річки Луги Волинської області.

Незважаючи на те, що в результаті підйому води не очікується негативних наслідків, в ДСНС попереджають, що при сильних дощах можливе формування значного місцевий схиловий стік і локальних селевих потоків.

Нагадаємо, в результаті негоподи в ніч з 13 на 14 серпня понад 200 населених пунктів залишилися без електрики. Через стихію знеструмлені населені пункти в Чернігівській, Львівській, Чернівецькій, Київській та Житомирській областях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: