У Державній фіскальній службі почалися обшуки - джерело

У Державній фіскальній службі почалися обшуки - джерело

У ДФС пов'язують обшуки з арештом на депозитних рахунках Київської митниці 450 млн грн

У Департаменті з організації боротьби з митними правопорушеннями Державної фіскальної служби почалися обшуки. Про це повідомило «Главкому» джерело в ДФС.

«Кримінальне провадження розпочато в кінці минулого тижня після того, як ДФС публічно відзвітувала про спільну з НАБУ операцію. В її результаті були арештовані 450 мільйонів гривень, що належать одеському контрабандисту, який контролює значну частину ринку мінімізації митних платежів. Нас попереджали про те, що він скоро «передасть привіт» і нам потрібно бути готовими до силових дій», - заявили в ДФС.

Нагадаємо, на депозитних рахунках Київської митниці заарештовано 450 млн грн в рамках розслідування кримінального провадження за фактом мінімізації сплати митних платежів низкою компаній-імпортерів. Таке рішення прийняв суд у відповідь на клопотання Національного антикорупційного бюро України.

Як роз’яснили в НАБУ, ряд компаній-імпортерів за участю окремих посадових осіб ДФС намагалися розмитнити товар, ввезений в Україну за заниженою ціною, свідомо вказуючи в декларації суми, які були кардинально нижче ринкових.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: