У Харкові п’яна жінка за кермом авто в’їхала в більярдний клуб

У Харкові п’яна жінка за кермом авто в’їхала в більярдний клуб
Автомобіль Chevrolet Aveo, який в'їхав у стіну більярдного клубу

Поліцейські розшукали автівку за базами даних МВС

Сьогодні, 14 листопада, близько першої години ночі у Харкові на вулиці Бучми, 1 автомобіль Chevrolet Aveo в'їхав у стіну більярдного клубу, після чого одразу поїхав з місця ДТП. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Харкова.

Прибувши на виклик, патрульні розпитали очевидців події про автівку, яка скоїла ДТП.

«Перевірши автомобіль за базами даних МВС, інспекторам вдалося з'ясувати, де мешкає власник розшукуваного транспортного засобу. За вказаною адресою патрульні виявили автомобіль та його власницю з ознаками алкогольного сп'яніння. Під час бесіди з поліцейськими жінка зізналася, що скоїла ДТП», - інформують у поліції.

Інспектори склали на винуватицю ДТП три адміністративні протоколи: за порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП, зникнення з місця події та керування транспортним засобом з ознаками алкогольного сп'яніння.

В подальшому складені матеріали будуть передані на розгляд суду.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар, та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Пізніше в харківській лікарні померла 20-річна Діана Берченко, одна із сестер, які постраждали в результаті ДТП. 

За кермом Lexus перебувала 20-річна Олена Зайцева, донька харківського бізнесмена і зведена сестра екс-заступника прокурора Черкаської області часів Пшонки Дмитра Зайцева, який був на посаді в 2013 році.

Народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко заявив, що Зайцеву, яка влаштувала жахливе ДТП з 5 загиблими у Харкові, уже тричі штрафували за проїзд на червоне світло і перевищення швидкості. 

За попередніми даними, Зайцева не перебувала у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, але офіційного підтвердження цьому поки немає. Але згідно з даними експертизи, про які на судовому засіданні заявив представник прокуратури, в сечі Олени Зайцевої було знайдено опіати.

Згодом Геращенко заявив, що водій Lexus Олена Зайцева брала участь у перегонах по нічному Харкову,коли сталася аварія.

20 жовтня прокуратура повідомила, що дочці харківського бізнесмена Олені Зайцевій, яка збила на смерть 5 людей на тротуарі у Харкові, оголосили про підозру. Дівчині обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: