У Хмельницькому обвалився гараж: загинула дитина, ще одна у лікарні

У Хмельницькому обвалився гараж: загинула дитина, ще одна у лікарні

Ігри хлопчиків закінчилися трагічно

У Хмельницькому стався обвал будівельних конструкцій на території недобудованого гаражного масиву, одна дитина померла, ще одна госпіталізована з закритою черепно-мозковою травмою. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

«16 лютого о 13:49 на пункт зв’язку частини надійшло повідомлення, що за адресою місто Хмельницький, поблизу житлового будинку на вулиці Лісова 1/5, на території недобудованого гаражного масиву, під завалами будівельних конструкцій перебуває дитина, яка потребує допомоги. Чергове відділення, прибувши на місце виклику, виявило потерпілого без ознак життя», - розповіли у відомстві.

Як зазначається, згодом було встановлено особу загиблого, громадянин 2008 р. н.

«Під час звірки зі службами взаємодії було встановлено особу ще одного потерпілого: громадянин 2008 р. н., який перебуває в обласній дитячій лікарні з діагнозом закрита черепно-мозкова травма», - додали у ДСНС.

Нагадаємо, раніше у Хмельницькому через пожежу в багатоповерхівці евакуювали понад 40 людей. Пожежа виникла у житловій кімнаті квартири на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: