У Києві відбувся з'їзд партії «Слуга народу»

У Києві відбувся з'їзд партії «Слуга народу»

У програмі - переобрання Вищої ради партії

У Києві сьогодні в офісному центрі «Парковий» пройшов з'їзд партії «Слуга народу».

О 9:30 проходила екскурсія для журналістів у громадському хабі партії «Слуга народу». З 10:00 до 11:00 пройде тренінг для голів ОТГ та депутатів місцевих рад щодо децентралізації. О 12:00 розпочався третій етап четвертого з'їзду партії.

«Слуга народу» офіційно вибрала своїм офісом конгресно-виставковий центр «Парковий» - про це розказала заступниця глави фракції Євгенія Кравчук.

На ньому партія оновила вищу раду: збільшила кількість членів, обрала нових членів. До вищої ради увійшли: Анатолій Остапенко, Євгенія Кравчук (заступниця глави фракції), Олександр Качура, Роман Грищук, Вадим Галайчук, Ольга Коваль, Артем Культенко та Сергій Кострийчук.

Крім того, партія «Слуга народу» визначилася із власним ідеологічним спрямуванням – це «активний центризм».

Водночас Сергій Трофімов склав повноваження члена Вищої ради партії «Слуга Народу». «Головний звіт нашої роботи – історична монобільшість, безпрецедентна довіра людей, наша перемога й перемога президента Володимира Зеленського», – підсумував Сергій Трофімов, виступаючи на з’їзді.

У кулуарах Трофімов сказав, що ні він, ні інші заступники не збираються у відставку слідом за Андрієм Богданом. «Офіс працює. Ні Тимошенко, ні інші заступники не збираються [у відставку], всі працюють», - сказав у кулуарах з'їзду партії «Слуга народу».

Один з лідерів монобільшості - перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко під час коментарів у кулуарах оцінив ймовірність дострокового розпуску Верховної ради України становить 15%. 

Як повідомлялось, упродовж двох днів, 15 та 16 лютого, Центр освіти партії «Слуга Народу» проводить навчання для новообраних депутатів рад і голів обласних територіальних громад.

Нагадаємо, Володимир Зеленський розпочав сьогодні дводенний офіційний візит до Німеччини, де він долучиться до міжнародної безпекової конференції у Мюнхені, одним з головних питань якої заявлено проблему з врегулювання російсько-українського збройного конфлікту на Донбасі.

Візит проходить на тлі гучного політичного скандалу з приводу зустрічі Зеленського з наближеним до Путіна російським силовиком Патрушевим, яка нібито мала місце під час новорічного відпочинку президента в Омані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: