У лікарнях Ізмаїла коронавірусний колапс (фото)

У лікарнях Ізмаїла коронавірусний колапс (фото)
В Одеській області 1 545 нових випадків захворювання за останню добу
Фото з відкритих джерел

Загалом Ізмаїльська неврологічна лікарня оснащена всім необхідним, кисню вистачає на всіх

Інфекційне відділення Ізмаїльської неврологічної лікарні переповнене хворими на коронавірус, медичний персонал працює практично без відпочинку. Про це повідомив Андрій Підгірний у мережі Facebook.

Близько третьої години ночі 26 березня в інфекційне відділення Ізмаїльської неврологічної лікарні карета швидкої доставила Підгірного у важкому стані.

Пацієнта вдалось врятувати, зараз його стан покращився, проте він усе ще перебуває під кисневим апаратом. У тій самій лікарні близько сотні важких лежачих під крапельницями, медичний персонал працює в посиленому режимі, стверджує Андрій.

«Тут лежить сотня людей, майже всі важкохворі із крапельницями, лікарі та медсестри постійно бігають, можна порівняти з командою піт-стоп із «Формули 1»,– повідомив він.

Андрій Підгірний наразі перебуває у лікарні. Фото: Андрій ПідгірнийАндрій Підгірний наразі перебуває у лікарні. Фото: Андрій Підгірний

Загалом лікарня оснащена всім необхідним, кисню вистачає на всіх, годують гарно, важкохворих – з ложки, персонал закладу доброзичливий, допомагає придбати воду чи дістатись до туалету тим, хто самостійно зробити цього не може.

Нагадуємо, що загалом в Одеській області 1 545 нових випадків захворювання за останню добу. В опорних лікарнях Одеси залишилося 39 вільних ліжок для хворих на Covid-19. Учені спрогнозували ріст випадків коронавірусу в Одеській області

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: