У НАБУ підозрюють, що Онищенко вже залишив Велику Британію

У НАБУ підозрюють, що Онищенко вже залишив Велику Британію

Онищенко активно пересувається останні кілька тижнів

У Національному антикорупційному бюро України припускають, що депутат Олександр Онищенко залишив територію Великобританії, тому інформація про місце його перебування є сумнівною. Про це «Українській правді» повідомив співрозмовник у НАБУ.
«За оперативною інформацією, Онищенко залишив Велику Британію. Він активно пересувається останні кілька тижнів. Тобто цінність документу, який передали його захисники – сумнівна», - сказав співрозмовник.
Водночас, як розповіла УП прес-секретар НАБУ Дар'я Манжура, офіційного підтвердження інформації про пересування Онищенка поки що немає.
За її словами, документ з контактами Онищенка не пояснює причину неявки Онищенка.
На питання про сам документ, вона додала, що в НАБУ було передано заяву від імені Онищенка на директора НАБУ. Жодних печаток або копій паспорту з візами і штампами, які б могли свідчити про перебування Онищенка в певній країні, там немає.
У заяві, за словами Манжури, Онищенко також заявив про готовність співпрацювати з правоохоронними органами «у формі міжнародної співпраці».
Також, за її словами, якщо Онищенко двічі не з'явиться на допит, це дасть підстави подати клопотання про його примусовий привід, а потім про оголошення в загальноукраїнський розшук. Наступний крок – міжнародний розшук.
Як відомо, НАБУ повторно викликало Онищенка на допит на 5 серпня, оскільки нардеп на перший допит у вівторок, 2 серпня, не з’явився.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: