У Нацполіції підтвердили загибель ватажка «Оплоту» Жиліна

У Нацполіції підтвердили загибель ватажка «Оплоту» Жиліна

Жиліна, який був застрелений в Москві, ймовірно, поховають 22 вересня в Росії, у Бєлгороді

Національна поліція підтверджує загибель лідера терористичної організації «Оплот» Євгена Жиліна.

Про це передає видання «Головна» з посиланням на начальника ГУ Нацполіції в Харківській області Ігоря Назаренко.

«Керівника терористичної організації «Оплот» Євгена Жиліна, який був застрелений в Москві, ймовірно, поховають у четвер, 22 вересня, в Росії - у Бєлгороді, де вже похований батько злочинця», - заявив Назаренко.

Зазначимо, що Міністерство внутрішніх справ України досі не отримало підтвердження від правоохоронних органів РФ про те, що Жилін дійсно мертвий.

Як йдеться у повідомленні, Росія не йде на контакт з цього питання, тому подробиці справи українські правоохоронці дізнаються від структур Інтерполу.

19 вересня в ресторані підмосковного селища «Гірки» був убитий глава терористичної організації «Оплот» Євген Жилін.

Слідчі як основну версію злочину розглядають комерційну діяльність Жиліна, при цьому не виключають, що вбивство могло статися через особисті ворожі стосунки. Також була інформація про те, що Жиліна могли вбити через гроші, які він взяв у борг і не повернув.

«Оплот» - харківська громадська організація на основі однойменного бійцівського клубу. «Оплот» під час Євромайдану займався викраденням і тортурами активістів.

Народний депутат Антон Геращенко отримав підтвердження того, що лідера терористичного угруповання «Оплот» Євгена Жиліна дійсно вбили у Росії.

Жилін займався «відмивним» бізнесом, надаючи російським та українським тіньовим структурам послуги з легалізації чорного налу.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: