У помічника Папи Римського виявили коронавірус

У помічника Папи Римського виявили коронавірус
Пандемія докорінно змінила спосіб діяльності Ватикану

Зараз помічник Папи перебуває вдома під наглядом лікарів

У Ватикані в одного з помічників Папи Франциска виявили Covid-19.

Про це повідомляє CNN.

«У помічника Папи Римського Франциска у Ватикані діагностували коронавірус. Ця людина з початку березня переведена на віддалений режим роботи. Зараз помічник Папи перебуває вдома під наглядом лікарів», - йдеться у повідомленні.

Це вже 12-й випадок захворювання коронавірусом, який виявили у Ватикані. Місто Ватикан є резиденцією католицької церкви і суверенною державою, розташоване всередині Рима з 1929 року. У ньому проживають 605 осіб, усі з паспортом Ватикану, які перебувають поза юрисдикцією Італії.

Пандемія докорінно змінила спосіб діяльності Ватикану. Цього року Папа Римський святкував Вербну неділю у порожній церкві.

Як повідомлялося, 83-річний Папа Франциск двічі отримував негативний результат тесту на коронавірус.

Під час трансляції закритої служби у базиліці Святого Петра він закликав людей не піддаватися страху через пандемію коронавірусу.

До слова, у світі кількість людей, які заразилися коронавірусом від початку пандемії, вже перевищила 3,8 млн і становить 3 822 860 людей. Лише протягом середи, 6 травня, по всьому світу у 95 тисяч 325 людей діагностували зараження Covid-19.

Як повідомлялось, станом на ранок 7 травня в Україні 13 691 лабораторно підтверджений випадок Covid-19, з них 340 летальних, 2396 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 507 нових випадків. Найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована в Одеській і Чернівецькій областях - по 63 та на  Дніпропетровщині – 56.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: