У принца Чарльза коронавірус

У принца Чарльза коронавірус
Тест 71-річного принца Чарльза на коронавірус показав позитивний результат

Принц Чарльз має легкі симптоми хвороби і загалом почувається добре

У принца Чарльза виявили коронавірус. Про це пише ВВС.

Тест 71-річного принца на коронавірус показав позитивний результат.

Принц Чарльз має легкі симптоми хвороби і загалом почувається добре.

Зазначимо, що 93-річна королева Великої Британії Єлизавета II, яка входить у зону ризику, на днях виступила зі зверненням до співвітчизників у зв'язку з COVID-19.

Разом зі своїм 98-річним чоловіка принцом Філіпом вона переїхала з Букінгемського палацу у Віндзорський замок на тиждень раніше, ніж планувалося. Там подружжя мало залишитися до Паски, яку в Британії відзначатимуть 19 квітня, але найімовірніше пробудуть довше - у Лондоні зараз складна ситуація з коронавірусом.

«Сьогодні, коли ми з Філіпом прибуваємо у Віндзор, ми знаємо, що багато людей і родин в Сполученому Королівстві та в усьому світі вступають у період великої тривоги і невизначеності», - йдеться в заяві Єлизавети II, яка 19 березня пішла на карантин через епідемію COVID-19. Звернення опубліковано на сторінці Букінгемського палацу в Instagram.

Королева вже скасувала низку своїх публічних виступів у найближчі місяці, але зустрічі з людьми продовжуватися в режимі «сам на сам», а також аудієнції з прем'єром країни Борисом Джонсоном.

«Нам всім радять змінити наші звичайні рутини і звичний спосіб життя для загального блага тих спільнот, в яких ми живемо, і, зокрема, для захисту найбільш вразливих груп населення», - зазначила вона.

Також британська королева висловила велику подяку «за досвід і відданість наших вчених, лікарів та служб невідкладної допомоги та державних служб». При цьому Єлизавета II наголосила, що зараз кожен громадянин може внести важливий вклад у боротьбу з поширенням коронавіруса.

«Ви можете бути впевнені, що я і моя сім'я готові зробити все можливе», - запевнила королева.

Додамо, що 20 березня уряд Британії звернувся з проханням до 65 тисяч медичних працівників, які вийшли на пенсію. Про це передає BBC. Чиновники закликали їх повернутися на роботу і допомогти боротися з наслідками поширення COVID-19.

За даними Worldometers, у світі зафіксовано 423 515 випадків зараження коронавірусом, з них 18 910 летальних і 109 154 особи одужали.

Як повідомлялося, 25 березня в інфекційному відділенні Тернопільської лікарні швидкої допомоги помер 68-річний хворий на Covid-19 мешканець села Ковалівка Монастириського району.

Станом на ранок 25 березня в Україні зафіксовано 113 випадків коронавірусної хвороби Covid-19 у 13 областях та місті Києві, з них чотири летальні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: