У районі зникнення аргентинської субмарини стався вибух

У районі зникнення аргентинської субмарини стався вибух
Пошук зниклої аргентинської субмарини

Представник ВМС Аргентини Енріке Бальби повідомив про аномальне явище, подібне до вибуху, у районі зникнення судна

У районі зникнення аргентинської субмарини «Сан-Хуан» прогримів вибух. Про це заявив представник ВМС Аргентини Енріке Бальби на прес-конференції.

«Була отримана інформація про те, що сталося аномальне, одиночне, коротке, потужне явище неядерного характеру, подібне до вибуху», - сказав він.

Нагадаємо, представники збройних сил Аргентини повідомили в п’ятницю, 17 листопада, про те, що втратили зв'язок із субмариною. На її борту перебувало 44 моряки.

Військово-морські сили США направили дві команди рятувальників для допомоги в пошуку зниклого аргентинського підводного човна «Сан Хуан».

Спочатку до пошуків приєдналося сім країн - Чилі, Уругвай, Бразилія, Перу, США, Велика Британія і Франція. Потім їх число виросло до 13-ти завдяки Німеччині, Канаді, Колумбії, Іспанії, Норвегії та Росії.

23 листопада представник ВМС Аргентини, капітан Енріке Бальби заявив, що в зоні зникнення аргентинської субмарини «Сан-Хуан» була зафіксована «гідроакустична аномалія».

Раніше Бальби повідомив, що на зниклому човні закінчуються запаси кисню.

Також повідомлялося, що міноборони Аргентини зафіксувало сім сигналів, імовірно, з «Сан Хуан». Проте встановити контакт не вдалося.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: