В районі зникнення субмарини «Сан-Хуан» військові виявили «акустичну аномалію»

В районі зникнення субмарини «Сан-Хуан» військові виявили «акустичну аномалію»

Представник Міноборони Аргентини повідомив, що на зниклому безвісти 17 листопада підводному човні «Сан-Хуан» закінчуються запаси кисню

Представник ВМС Аргентини, капітан Енріке Бальби заявив, що в зоні зникнення аргентинської субмарини «Сан-Хуан» була зафіксована «гідроакустична аномалія». Про це повідомляє La Nacion.

Бальби заявив, що шум був виявлений в 48 км від місця, де субмарина виходила на зв'язок.

За його словами, до цього місця були направлені кораблі і літаки, щоб спробувати визначити ставитися чи шум до зниклої підводному човні.

При цьому капітан, відповідаючи на питання, чи може шум бути викликана вибухом, заявив, що «він не будує припущень» і що «цей шум повинен бути підтверджений і досліджений».

Раніше офіційний представник Міноборони Аргентини Енріке Бальби повідомив, що на зниклому безвісти 17 листопада підводному човні ВМС Аргентини «Сан-Хуан» закінчуються запаси кисню.

Раніше повідомлялося, що міноборони Аргентини зафіксувало сім сигналів, імовірно, з «Сан Хуан». Проте встановити контакт не вдалося.

Нагадаємо, представники збройних сил Аргентини повідомили в п’ятницю, 17 листопада, про те, що втратили зв'язок із субмариною. На її борту перебувало 44 моряки.

Військово-морські сили США направили дві команди рятувальників для допомоги в пошуку зниклого аргентинського підводного човна «Сан Хуан».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: