У системі доступу до е-декларацій стався збій

У системі доступу до е-декларацій стався збій

НАЗК заявляє про проблеми з електропостачанням Державного підприємства Українські спеціальні системи, де розміщено сервери системи

Доступ до Реєстру електронних декларацій тимчасово обмежено через збій в системі енергопостачання на технологічному майданчику Державного підприємства Українські спеціальні системи. Про це йдеться в повідомленні Національного агентства з питань запобігання корупції.

«Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) повідомляє про тимчасове обмеження доступу до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (Реєстру), у зв’язку з виникненням технічних проблем з електропостачанням Державного підприємства Українські спеціальні системи, де розміщено сервери системи електронного декларування», - інформує НАЗК.
Національне агентство повідомляє, що за інформацією ДП УСС даний збій в системі електропостачання буде усунено найближчим часом. Зараз проводяться аварійні роботи щодо відновлення функціонування системи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: