У Тбілісі на мітингу постраждали більше 50 осіб

У Тбілісі на мітингу постраждали більше 50 осіб

За попередніми даними, травми і поранення отримали десятки людей з обох сторін

Майже 40 правоохоронців і 14 протестуючих постраждали в ході акції біля парламенту в Тбілісі, повідомляє міністерство охорони здоров'я Грузії.

Про це повідомляє телекомпанія «Руставі 2».

«За попередніми даними, травми і поранення отримали десятки людей з обох сторін.

«Багато постраждалих, відбувається бійка», - йдеться в повідомленні телеканалу.

Відзначається, що на місці працюють машини швидкої допомоги.

Зокрема, постраждав журналіст грузинського Першого каналу - в нього потрапила одна з гумових куль, якими спецназ почав розганяти протестуючих. Відомо також ще про кількох поранених співробітників інших видань.

Як уточнює грузинський «Перший канал» з посиланням на міністерство охорони здоров'я Грузії, всього результаті зіткнень постраждало 52 людини (14 учасників та 38 співробітників правоохоронних органів.

Раніше повідомлялося, що у Тбілісі відбуваються сутички між поліцією та протестувальниками, силовики застосували сльозогінний газ, є постраждалі.

Нагадаємо, учасники акції протесту в Тбілісі увечері 20 липня увірвалися в будівлю парламенту Грузії через виступ депутата РФ.

Причиною протесту опозиції і значної частини громадськості стала участь в засіданні Міжпарламентської асамблеї православ’я депутата Держдуми Росії, президента цієї асамблеї Сергія Гаврилова. Багатьох громадян Грузії обурило те, що він вів засідання асамблеї в будівлі грузинського парламенту, хоча перед приїздом до Тбілісі підтвердив, що вважає незворотнім визнання Росією як незалежних держав сепаратистських регіонів Грузії – Абхазії і Південної Осетії. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: