У Тернополі активісти замуровують центральний «Сбербанк»

У Тернополі активісти замуровують центральний «Сбербанк»

Молоді люди, деякі з них в масках, привезли шлакобетонні блоки і зараз розпочали класти стіну уздовж фасаду банку

Понад півсотні активістів почали замуровувати вхід у центральне відділення «Сбербанку», що в середмісті Тернополя, повідомляє Укрінформ.

«Це наш протест проти діяльності банківської структури країни-агресора, яка береться обслуговувати сепаратистів із паспортами карликових анклавів Росії на сході України», - сказав один із організаторів акції, активіст ГО «Автомайдан Тернопіль» Григорій Васильків.

Молоді люди, деякі з них в масках, привезли сюди шлакобетонні блоки і зараз розпочали класти стіну уздовж фасаду банку.

Правоохоронці не втручаються у події.

Нагадаємо, НБУ пропонує ввести санкції проти російських банків у вигляді попередження відтоку капіталу за межі України.

Раніше повідомлялося, що за результатами засідання Ради нацбезпеки, Нацбанку та СБУ дали добу на розробку санкцій проти російських банків.

Нагадаємо, Сбербанк Росії заявляв, що почав обслуговувати у своїх відділеннях клієнтів, які надають «паспорти» самопроголошених «ДНР» і «ЛНР».

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає, що Сбербанк Росії повинен припинити роботу в Україні, і закликав НБУ ввести санкції проти банку.

Національний банк заявляв, що ініціюватиме перед Радою нацбезпеки і оборони питання щодо застосування санкцій до дочірнього банку Сбербанку Росії в Україні – ПАТ «Сбербанк». Це питання було розглянуто на засіданні уряду.

Цивільний корпус «Азов» повідомив, що невідомі патріоти по всій країні заблокували роботу десятків банкоматів російських банків.

13 березня у Києві активісти «Національного корпусу» замурували вхід до головного офісу Сбербанку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: