Окупанти обстріляли вокзал Запоріжжя. Відео наслідків

Окупанти обстріляли вокзал Запоріжжя. Відео наслідків
фото: скріншот відео

Відбулося пошкодження колій, контактної мережі та вікон на вокзалі

У Запоріжжі на залізничному вокзалі Запоріжжя-2 прогримів вибух. Про це повідомив секретар міської ради Запоріжжя Анатолій Куртєв. «Характер вибуху, який стався на залізничному вокзалі Запоріжжя-2, поки не відомий», – зазначив Куртєв.

Згодом очевидці опублікували відео, на якому видно наслідки вибуху на вокзалі. Зокрема пошкоджено колії та вінка на вокзалі.

Тим часом голова «Укрзалізниці» Олександр Камишін повідомив у своєму телеграм-каналі, що із вокзалом все добре.

«За мірками війни – «незначні» пошкодження колій, контактної мережі та вікон на вокзалі. Але як всі вже знають, #залізниця_працює_за_графіком! Ремонтні роботи вже ведуться. З 11.00 через станцію знову поїдуть поїзди», – йдеться в повідомленні.

В «Укрзалізниці» повідомили, що персонал та пасажири не постраждали. Також на станції перебували приміські поїзди без пасажирів, у них пошкоджено вікна.

Триває двадцять перша доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Протягом останньої доби Збройним силам України вдалось завдати нищівних ударів по угрупованнях військ окупантів на тимчасово зайнятих територіях України та, на окремих напрямках, перейти у контрнаступ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: