Українське посольство засудило рішення британської World Travel Awards нагородити готель у Криму

Українське посольство засудило рішення британської World Travel Awards нагородити готель у Криму
Mriya Resort&Spa в окупованому Криму 

World Travel Awards нагороджувала цей кримський готель, починаючи з 2016 року

Посольство України у Великій Британії засудило рішення організації World Travel Awards нагородити премією один із готелів, розташованих в окупованому Криму.

 «Ми засуджуємо рішення World Travel Awards включити Mriya Resort&Spa в окупованому Росією Криму в список європейських домінантів-2019. Це ніщо інше, як сором і підтримка порушення міжнародного права від Росією. З 2018 року на курорт Mriya&Spa розповсюджуються санкції США, тому що Крим - це Україна», - йдеться у повідомленні посольства в Twitter.

Згідно з інформацією на сайті World Travel Awards, кримський готель отримав відразу три нагороди - провідний європейський сімейний курорт класу «люкс», провідний курорт Європи для відпочинку і провідний європейський курорт для проведення ділових заходів.

World Travel Awards нагороджувала цей кримський готель, починаючи з 2016 року.

Зазначимо, що організація цього року також присудила три нагороди російській авіакомпанії «Аерофлот», в тому числі у номінації «Провідний авіаційний бренд Європи».

Розташована у Лондоні організація World Travel Awards повідомляє, що вона відзначає нагородами провідних представників індустрії подорожей, готельного бізнесу, цивільної авіації.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: