Українські поліцейські показали, як працює мотопатруль: відео

Українські поліцейські показали, як працює мотопатруль: відео

Перевага мотопатрульних у тому, що вони оперативно дістаються місця, куди важко швидко доїхати автомобільному патрулю, наприклад, місця ДТП

У серпні 2018 року в Україні з'явився мотопатруль. 16 поліцейських на мотоциклах поки що працюють тільки в Києві, але заплановано, що такі патрульні з'являться в Одесі, Харкові та Львові. Про це повідомила прес-служба Національної поліції України.

Перевага мотопатрульних у тому, що вони оперативно дістаються місця, куди важко швидко доїхати автомобільному патрулю, наприклад, місця ДТП.

Навчали українських поліцейських канадські інструктори.

Прес-секретар Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко опублікував у Facebook презентаційне відео про роботу співробітників мотопатруля.

Раніше повідомлялося, що у травні в Україні з'явилася патрульна поліція Криму. Тоді глава Нацполіції Сергій Князєв повідомів, що поліція Криму надаватиме повний спектр поліцейських послуг.

Також перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін у березні запевняв, що підрозділи патрульної поліції Криму планують доукомплектувати до кінця 2018 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: